O NAMA

Da bi bili uspješni u digitalnom poslovanju nije dovoljno poznavati samo digitalne medije već pronaći način kako dosadašnji klasični način poslovanja što uspješnije prilagoditi novim trendovima.
 
Naše dugogodišnje poslovno iskustvo u marketingu, prodaji, menagementu i financijama dozvoljava nam da lakše sagledamo širu sliku i kao takvi ponudimo rješenja koja odgovaraju Vašem dosadašnjem poslovanju. Prilagodba i uvođenje inovacija na taj način će proći sa što manje troškova i lakšom prilagodbom Vašim zaposlenima.
 
Preko 15 godina smo bili klijenti različitim marketinškim agencijama i odavno smo mišljenja da marketinška agencija ili odjel marketinga mora preuzeti odgovornost za uložena sredstva u marketing. To vrijeme je napokon došlo upravo digitalnom transformacijom poslovanja.
 
Motiv nastajanja Analisse je spoj iskustva i novih znanja, razumijevanje područja poslovanja iz svih aspekata i sigurnost da možemo kvalitetno i odgovorno pružiti rješenja.
 
Naš tim je spoj mladih entuzijasta i stručnjaka na svim potrebnim područjima kako bi Vam mogli pružiti vrhunsku uslugu i ostvariti obećane rezultate. Svi naši članovi su visoko educirani i dodatno certificirani za inbound poslovanje i digitalni marketing.
 
Analissa tim.

NAŠI CERTIFIKATI

BRIGITA KUHAR 

BRIGITA KUHAR 

BRIGITA KUHAR 

BRIGITA KUHAR 

DARIO PERIŠKIĆ

DARIO PERIŠKIĆ

DARIO PERIŠKIĆ

DARIO PERIŠKIĆ

let’s talk.

Poštujući tradicionalne vrijednosti Vaše ciljeve pretvaramo u digitalni uspjeh  budućnosti

SJEDIŠTE

Analissa d.o.o.
Jelenčica 10
10 000 Zagreb
Croatia

Analissa tim
O NAMA
MENU